Noni logo
Kaj je noni?Zgodovina Noni sadeža skozi tisočletjaZnanstvene raziskave Noni rastlineIzkušnje ljudi z NonijemPogosta vprašanja in odgovoriKontakt
Izkušnja Noni novičke  


Bolečine


Avtor: Dan Wytoski
Naslov: Bolečin ni več

Črta

V gradbeništvu delam od leta 1975, imel sem tudi dve prometni nesreči z motorjem (zadnjo leta 1990), seveda ne brez posledic. Venomer sem bil potrt, dnevno sem vzel eno do dve tableti proti bolečinam. Leta 1999 sem začel piti Noni sok. Od tedaj ne jem več tablet proti bolečinam, tudi migrene so skoraj izginile. Spet lahko delam in živim normalno življenje. Bog je dober!
 

Informacije na tej strani so izključno informativne narave in niso namenjene diagnozi oziroma zdravljenju bolezni. O zdravljenju katerekoli bolezni se posvetujte z zdravnikom ali terapevtom. Stran ni neposredno namenjena medicinskim nasvetom. Ne prevzemamo nobene odgovornosti če se odločite spremeniti ali začeti zdravljenje. Vse izjave, izsledki in dejstva so izključno informativne narave. Nekatere izjave so spremenjene, vendar ne potvorjene ali izmišljene. Ne spreminjajte zdravljenja brez posvetovanja z zdravnikom.